Iselin Steiro kåret til landets best kledde kvinne

Mote-Norge samlet til fest - sjekk antrekkene på Costume Awards

STILBEVISSTE: Iselin Steiro ble kåret til landets best kledde, men det var også en rekke andre feststemte kjendiser på Costume Awards. Blant dem var MGP-klare Mimi Blix og Maria Mena. Foto: Frode Hansen/VG

Den norske modellen Iselin Steiro (27) kom uten kjæreste, men dro hjem med prisen for landets best kledde kvinne under Costume Awards.

Av MARTINE LUNDER og NATALIE NGO

Torsdag kveld var hele mote-Norge samlet til fest på prisutelingen Costume Awards på Grünerløkka i Oslo, og modellen Iselin Steiro tok med seg den kanskje aller gjeveste prisen hjem. Hun ankom festen uten skuespillerkjæresten Anders Danielsen Lie, men strålte likevel i kjole fra franske L’Agence, sko fra kjendisdesigner Christian Loboutin og veske fra Miu Miu.

De råeksklusive skoene fra Loboutin var for øvrig en gjenganger på den røde løperen, og flere av kjendisene hadde også en ikonisk Chanel-veske verdt flere titalls tusenlapper på armen.

Se alle antrekkene nederst i saken!

Steiro har lenge vært en av Norges mest suksessrike modeller etter at hun ble oppdaget for 14 år siden. På cv-en har hun alt fra kampanjebilder for Chanel, Versace og Gucci til catwalk-show for noen av verdens fremste motehus som Prada, Chanel og Miu Miu og forsiden til italienske Vogue. I 2008 frontet hun dessuten gigant-kjeden Zara på reklameplakater over hele verden. De mange prestisjetunge oppdragene sørget dessuten for at Iselin kunne smykke seg med tittelen mote-Norges rikeste i 2011, med en formue på 4,6 millioner.

ETTERTRAKTET: Iselin Steiro har lang fartstid i modellbransjen, og et fortsatt en populær catwalkmodell. Her for Miu Mui, Isabel Marant og Chanel høsten 2012. Foto: Scanpix

LES OGSÅ: 10 norske motehøydepunkter i 2012

Steiro har med årene fått et så etablert navn i motebransjen at hun bare går de showene hun har mest lyst til selv. Det fortalte hun til minMote under moteukene høsten 2012, da hun blant annet opp på showene til blant annet Balmain, Sain Laurent og «it-merket» Isabel Marant.

Til vanlig holder Steiro til i New York sammen med skuespillerkjæresten Ander Danielsen Lie. I fjor havnet de to på forsiden av New York Times’ Style Magasine, og i bladet ga de leserne sine beste Oslo-tips.

I fjor var det Jenny Skavlan som ble kåret til landets best kledde, mens den i 2011 gikk til Tone Damli Aaberge.

Se intervjuet med Iselin Steiro fra Paris Fashion Week:

Er du enig i at Iselin Steiro er Norges best kledde? Si din mening i kommentarfeltet!

Kåre Magnus Bergh gikk av med prisen for Norges best kledde mann. Blant de nominerte var Kronprins Haakon Magnus, fjorårets vinner Karpe Diems Chiraq Patel og artist Jarle Bernhoft. Til tross for den gjeve tittelen, handler han veldig sjeldent og shopper mest second hand.

- Jeg shopper én gang i året og da ser jeg stort sett etter sånne gode fiskemannsgensere på second hand-butikker, forteller programlederen til minMote.

Selv synes han kveldens konferansier på prisutdelingen og programleder i Trygdekontoret, Thomas Seltzer, er landets best kledde mann.

- Thomas Seltzer er nok den best kledde mannen jeg vet om, sier Bergh.

SE RESTEN AV ANTREKKENE HER:

MGP-STRESSET - Jeg har vanvittig mye nerver, men took meg tid til en liten fest likevel, sa Mimi Blix. Lørdag står hun på scenen i den første GP-delfinalen i Steinkjer. Skjørtet fikk hun laget av en venn like før festen. Foto: Frode Hansen/VG

JUEGAVE: Artist Maria Mena hadde med YSL-vesken hun fikk til jul av ektemannen på fest for første gang, antrekk fra Acne og sko fra Michael Kors. Foto: Frode Hansen/VG

EGENDESIGNER: Moteblogger Ulrikke Lund vant prisen for beste blogg i egendesignet topp, skjørt fra H&M veske fra Chanel og store blomster i håret. Foto: Froda Hansen/VG

MAMMAMOTE: Komiker Sigrid Bonde Tusvik hadde på seg et fargerikt smykke fra Retusj. - Jeg prøvde å google Beyoncé gravid, men så føler jeg liksom ikke at jeg kan kle meg som henne heller, ler Sigrid. Hun blir mamma senere denne våren. Foto: Frode Hansen/VG

TRENDY: Modell Siri Tollerød hadde på seg kjole fra Alexander Wang og veske fra Chanel. Foto: Frode Hansen/VG

FEMME FATALE: Lise Karlsnes poserte for fotografene i en fotsid blondekjole fra Gestuz og smykker fra norske Björg. Foto: Frode Hansen/VG

ITALIENSK DESIGN: Lilyhammer-skuespiller Mariann Ottesen kom i kjole fra eksklusive Dolce & Gabbana. Foto: Frode Hansen/VG

HELHVITT: Programleder Guri Solberg prøvde seg på en av vårens heteste trender - bar mage. Den hvite dressen er fra danske DAY Birger et Mikkelsen. Guri hadde også fått låne en supereksklusiv Chanel-veske for anledningen. Foto: Frode Hansen/VG

FARGERIKT TILBEHØR: A1-artist og MGP-låtskriver Ben Adams kom sammen med sin norske kjæreste Sara Skjoldnes. Hun hadde et stort smykke fra det norske merket byBenedicte rundt halsen. Foto: Frode Hansen/VG

DEN LILLE SORTE: Blogger Camilla Phil hadde på seg kjole med åpen rygg fra Hoffman og sko fra Christian Loboutin. - Kjempevonde å gå i, kommenterte hun. Foto: Frode Hansen/VG

FASHIONISTA: Motebevisste Maya Vik kom som vanlig i antrekk fra Acne. Foto: Frode Hansen/VG

VERTINNEN: Costume-redaktør Vanessa Rudjord hadde på seg en gjennomsiktig blondekjole, favorittskoene fra YSL og veske fra Chanel. Foto: Frode Hansen/VG

BEST KLEDDE MANN: Programleder Kåre Magnus Bergh ble kåret til best kledde mann. - Mote betyr ikke veldig mye for meg, lo han. Berg hadde for anledningen på seg blant annet en jakke han også brukte under Idol i 2005. Foto: Frode Hansen/VG

LAIDBACK: TV 2s moteekspert Marianne Jemtegård hadde på seg favorittblazeren fra Helmut Lange og smykker fra norske Björg. Foto: Frode Hansen/VG

TØFF: Skuespiller Henriette Lien vuste fram tatoveringene sine i en sort topp uten ermer. Hun kom sammen med festfikser Ronnie Ottem. Foto: Frode Hansen/VG

GLITRET MED PAJLETTER: Moods og Norway-gründer Peder Børresen kom sammen med kona Camilla Abry, som haddepå seg kjole fra Second Day. Foto: Frode Hansen/VG

Skrevet av

Martine Lunder


Publisert: 17.01.2013 22:15

Tags: , , ,

Kommentarer

En kommentar til “Iselin Steiro kåret til landets best kledde kvinne”

  1. 18/01/2013 08:59

    [...] to the Norwegian Costume Awards last night, a really lovely evening. Photo from MinMote by Frode Hansen. Now, I am off to Steinkjer for the MGP rehearsals and the show! So excited, but [...]