Hvem er Norges beste moteblogger? Du bestemmer

NORGES BESTE MOTEBLOGGER: minMote har plukket ut ni av de beste motebloggene i Norge. Nå kan du bestemme hvem som er Norges beste. Foto: Privat/ Scanpix

Hvem som er Norges beste moteblogger er opp til deg. Avgi din stemme nederst i saken.

Mote og skjønnhet er noe som opptar mange. Nettet bugner derfor av en rekke ulike moteblogger. Vi i minMote har nominert ni bloggere vi mener er blant de beste, men det er minMotes lesere som bestemmer hvem som går av med seieren.

LivingDoll

LIVINGDOLL: Elise Bahía Gabrielsen har en eksklusiv garderobe og legger ofte ut antrekksbilder. Foto: Privat

– Min blogg er en god blanding av antrekk, inspirasjon og reiser. Mine største interesser er kultur og mote, og jeg er ekstra opptatt av hvordan moten har utviklet seg fra folkedrakt til couture.

Ulrikke Lund

ULRIKKE LUND: Ulrikke driver en av Norges mest leste moteblogger. Hun har nå begynt å blogge på engelsk for å nå lesere i utlandet. Foto: Privat

– Jeg skriver om mote og alt annet kreativt som gjør hverdagen mer visuelt spennende. Samfunnet vårt er trygt og fint, men det fører med seg platthet og forutsigbare trender. Jeg tror motebloggerne og fast fashion-industrien er med på å forandre det. Det får folk til å skjønne at klær først blir gøy når man slutter å ta det så alvorlig. Mine antrekk og bilder fra storbyene dominerer bloggen min for tiden. Jeg har begynt å skrive på engelsk. Det er kult og gøy å kunne nå lesere i utlandet i tillegg til mine norske lesere.

NetteNestea

NETTE NESTEA: Annette Haga byr på seg selv i bloggen og deler ofte antrekksbilder. Foto: Privat

– Bloggen min er i all hovedsak en hverdagsblogg der jeg lar leserne bli kjent med en del av meg og livet mitt. Jeg fokuserer også mye på antrekksbilder, mote og skjønnhet, men vil si den inneholder litt av alt. Jeg liker å skrive personlige tekster uten at det blir for privat, og bruker bloggen som et sted der jeg samler alt som inspirerer meg.

Camilla Phil

CAMILLA PIHL: Camilla lar leserne få et innblikk i den spennende hverdagen hennes. Foto: Privat

– Jeg ser på bloggen min som mitt eget lille magasin. Jeg prøver å skape et inspirerende og hyggelig univers hvor alle kan føle seg hjemme. Jeg elsker å blogge og håper at min glede smitter over på innholdet og de fine leserne mine!

StyleDevil

STYLEDEVIL: Marianne Theodorsens unike stil inspirerer mange fashionistaer. Foto: Privat / Alexander Norheim / The-Snapshots.com

– Jeg begynte å blogge fordi jeg synes det er hyggelig og kunne dele det som inspirerer meg med andre. På bloggen min finnes det innlegg om alt fra musikk og mote til tilbehør og sminke. I tillegg er det en rekke antrekksbilder og fotokollasjer.

VanillaScented

VANILLASCENTED: Maria Van Nguyen drømmer om å bli designer og blogger om det som inspirerer henne. Foto: Privat

– Bloggen min er et sted hvor jeg legger ut alt som inspirerer meg. Det som inngår under dette er blant annet minimalisme, renhet, androgynitet og personlig stil. Trender er ikke viktig for meg, men jeg følger likevel med og tolker de på min egen måte. Min stil er ganske enkel og avslappet. Jeg har en klar definisjon av hva jeg liker, og tror dette kommer godt frem i bloggen.

LilisFashion

LILISFASHION: De to stylistene Line Kirkhus og Line Langmo blogger om alt som har med mote og trender å gjøre. Foto: Privat

– Bloggen er vårt lille motemagasin. Her poster vi alt fra antrekk, hva vi liker og ønsker oss. Vi poster også trender vi ser. Vi jobber begge som stylister, så vi skriver om reiser vi drar på, moteuker og alt annet vi opplever og som inspirerer oss i jobbsammenheng. Vi vil ikke kopiere fra andre bloggere – vi liker å være først uten å hoppe på bloggtrender.

NorthernLight

NORTHERN LIGHT: Den lHedvig Opshaug bor i London og er kjent for å sine gode, inspirerende bilder. Foto: Privat

– Da jeg startet å blogge delte jeg ting fra min hverdag i London, samt mine tanker om mote og trender. Etterhvert som antall lesere økte og jeg fikk moteoppdrag av andre, har fokuset på bloggen blitt mer moteorientert enn tidligere, men jeg blogger fortsatt om andre ting. Jeg legger mye vekt på det visuelle og bildene. Jeg får ofte spørsmål om hvem som tar bildene av meg, og noen tror jeg sleper rundt på en fotograf, men nei. Jeg gjør alt arbeidet selv! Bloggen min har ledet til mange spennende oppdrag som jeg ikke drømte om da jeg startet den, så jeg kommer til å fortsette å blogge så lenge leserne mine finner det inspirerende.

Hanneli

HANNELI: Hannelis blogg er full av inspirasjon og fine bilder. Foto: Privat

Bloggen til Hanneli Mustaparta er full av antrekksbilder. Bildene er hovedsakelig av henne eller av folk hun møter på gaten, men det er også bilder fra motebransjens kulisser. Hanneli har opparbeidet seg et stort nettverk i motemetropolen New York og dette gjenspeiler seg i bloggen som ikke oppdateres så ofte, men som likevel er spekket med inspirasjon for den moteinteresserte.

Avstemningen er nå ferdig.

Skrevet av

Jennifer Bråthen


Publisert: 27.04.2012 15:57

Tags: ,

Kommentarer

6 kommentarer til “Hvem er Norges beste moteblogger? Du bestemmer”

 1. 27/04/2012 22:29

  [...] i så fint selskap, for alle våre mednominerte er supre blogger! Meeen, iallefall kan dere stemme her, også er vi kjeeeempe takknemlige for hver en stemme som havner vår vei! Posted in Important [...]

 2. 27/04/2012 23:12

  [...] med gaver! Jeg skal ikke trygle etter stemmer for det holder i bøttevis at dere stemmer på oss her, (hehe.). Men jeg syns det ble helt ok jeg, jeg hadde likt å hatt det selv, stylet det med Bikbok [...]

 3. 28/04/2012 09:31

  [...] moteblogger. Har ingen tro på at jeg vinner, men hver stemme varmer hjertet! Kåringen finner du HER ♥ ♥ [...]

 4. 28/04/2012 22:09

  [...] er dere som bestemmer hvem som stikker av med den gjeve prisen og skulle du ha lyst til å stemme på meg blir jeg helt utrolig [...]

 5. 29/04/2012 21:30

  [...] dere liker bloggen vår, blir vi superglade om dere hadde villet stemme på oss her (vi trenger litt hjelp blandt våre fantastiske [...]

 6. 30/04/2012 12:28

  [...] nominating me one of Norways best fashion bloggers. If you want to vote for your favourite do it here. If I´m that favourite..KISSES TO YOU!!! [...]