Dagens vintagekjole

bl

Jeg utnytter de siste varme sommerdagene til å bruke vintagekjoler og sandaler. Kjenner jeg ikke er helt klar for kjølige temperaturer, men veldig klar for en ny sesong med klær. Ganske lei av det meste i garderoben, men det er nok flere enn meg som er. Trenger noen nye høstplagg som kan kombineres med det noe av det jeg allerede har. Flere bilder av fin høstmote skal dere få i morgen, nå skal jeg ut i kveldssolen!

Antrekk: Vintagekjole kjøpt på ebay, sandaler fra Banana Republic, belte fra Zara, klokke fra Guess.

Skrevet av

Silje


Publisert: 04.08.2010 17:58

Tags:

Kommentarer

3 kommentarer til “Dagens vintagekjole”

 1. Skrevet av: Ayla
  04/08/2010 18:30

  Hva er dette “maset” med de siste sommerdagene, lei av sommerklær etc? August er da meg bekjent en sommermåned. Vi lengter etter sommeren hele året og når det endelig er sommer venter man på høsten (..) Jeg er også glad i høstklær men venter gladelig med å ta høstklærne i bruk en god stund ennå :)

 2. Skrevet av: Angelica Kvernø
  04/08/2010 21:56

  I Nord-Norge venter vi enda på sommeren :) I dag hadde vi ca 16 grader og sol. Da var det kjempevær for oss. ;)

 3. Skrevet av: Cecilie
  06/08/2010 19:27

  Nydelig kjole, Silje! :)