Lily Allen er Chanels nye ansikt

FRONTER NY KAMPANJE: Lily Allen blir det franske motehusets nye modell. ( Foto: Reuters/Scanpix)

FRONTER NY KAMPANJE: Lily Allen blir det franske motehusets nye modell. ( Foto: Reuters/Scanpix)

Den britiske popsangeren Lily Allen skal fronte Chanel sin nye veskekampanje.

Jenta som sjelden blir sett uten en Chanel 2.55 på armen, er motehusets neste modell. Ifølge People og WWD skal designer Karl Lagerfeld ha valgt popstjernen fordi “hun er morsom”.

Lagerfeld har tidligere brukt klassiske skuespillere som Nicole Kidman og Keira Knightely i sine parfymekampanjer for det franske motehuset. Men det er ingen hemmelighet at den eksentriske designeren elsker mer spesielle fashionistas som Rihanna, Mary-Kate og Ashley Olsen. Jentene sitter alltid på første rad under motehusets visninger, og er ofte å se med Chanel-designede klær og vesker.

ELSKER CHANEL: Den britiske popyndlingen blir sjelden sett uten en Chanel-veske i hånden. (Foto: Pa Photos, AP/Scanpix)

ELSKER CHANEL: Den britiske popyndlingen blir ofte observert med en Chanel-veske i hånden. (Foto: Pa Photos, AP/Scanpix)

Lagerfelds muse

Lily Allen har også flere ganger vært å se på første rad på Chanel sine visninger og Lagerfeld selv har ved tidligere anledninger sagt at hun er hans “muse” eller inspirasjonskilde.

Av Chanels vesker er den klassiske 2.55 modellen motehusets bestselger. Den første modellen ble produsert i februar 1955, derav navnet 2.55. Coco Chanel ville ha en veske som frigjorde hendene og resultatet ble vesken som i dag bæres av kjendiser og fashionistas verden over.

Ifølge Elle UK skal Lagerfeld skal selv ta bildene til kampanjen i London neste uke. Vi venter i spenning på hva den eksentriske motedesigneren og den britiske popyndlingen finner på for husets veskekampanje for høst/vinter 2009.

 Følg minmote på Twitter!

Skrevet av

Silje


Publisert: 04.05.2009 09:06

Tags: , , ,

Kommentarer

3 kommentarer til “Lily Allen er Chanels nye ansikt”

 1. Skrevet av: Nasra
  04/05/2009 18:24

  Huff, ikke Lilly Allen…

 2. 07/07/2009 08:35

  [...] Les mer på minMote.no: Lily Allen er Chanel-veskens nye ansikt Likte du saken? Del den med noen andre, davel. (klikk på ikonene under) [...]

 3. Skrevet av: Helga
  13/07/2009 01:46

  Dette er eit dårleg val, tykkjer eg. Chanel er liksom ein bauta for det tidlause og det klassiske. Det skal representere klasse. Korleis Karl får Lily Allen til å passe inn i dette bilete skjønar ikkje eg.