Finn de beste klesbutikkene på nett

SHOPPE KLÆR: Vet du ikke hvor du skal shoppe kule klær. Les guiden og få inspirasjon til å fornye garderoben din.

SHOPPE KLÆR: Vet du ikke hvor du skal shoppe kule klær? Les guiden og få inspirasjon til å fornye garderoben din.

Lei av å navigere deg rundt i butikker og kjøpesenteret? Dette er den store oversikten over alle våre favorittbutikker på nettet.  Les guiden og få inspirasjon!

Topshop www.topshop.com  

Topshop er en engelsk motekjede som retter seg mot en yngre målgruppe. De har satset stort på markedsføring og fått blant annet stilikon og supermodell, Kate Moss til å designe hele 14 kolleksjoner for dem. Siden Topshop ikke kommer til Norge allikevel, får du heller smykke deg med trendy klær og sko fra nettbutikken deres.

Porto ca. 60 kr

Newlook www.newlook.com  

I den engelske nettbutikken Newlook finner du billig moteplagg til både dame, herre, ungdom og barn. Shop når euroen er lav.

 Porto ca. 60 kr

 Jeanslab www.jeanslab.no

Hvis du er på jakt etter et par nye jeans har den norske nettbutikken jeanslab et stort utvalg. Buksene selges noe billigere enn i butikken og det er ofte salg på outletvarer. De fører blant annet merker som G-star, Levis, Replay og Diesel.

Porto 100 kr uavhengig av hvor mye du kjøper for.

Shopstyle www.shopstyle.com

Shopstyle er et nettsted som har samlet nettbutikker fra mange forskjellige steder i verden. Siden fungerer som en slags søkemotor for å finne frem til de produktene du er ute etter. Genialt hvis du vet hva du vil ha, men ikke vet hvor du skal finne det.

Porto varierer fra nettbutikk til nettbutikk, men husk at det ikke er alle som shipper til Norge.

Asos www.asos.com
Asos er en shoppingside som har stort fokus på de nyeste trendene. Er du opptatt av hvordan du får kjendisstilen, er dette en side som både gir inspirasjon og konkrete tips. Siden har et godt utvalg av både kjente designermerker og rimeligere merker. Asos fører blant annet store navn som Kenneth Jay Lane, Acne, Twenty8Twelve og Jaeger. Det eneste som trekker ned er de høye fraktkostnadene, som gjelder uansett om du bestiller et kjede eller flere kjoler.
Vårt tips: Gå sammen med noen venninner for å bestille, så deler dere på frakt og toll.

 Trendsales www.trendsales.dk

 Trendsales, eller bedre kjent som danskenes svar på Ebay, er et nettsted med stort utvalg av klær, sko, tilbehør og mye mer. Her kan du både legge ut varer for salg, by eller kjøpe varer direkte fra nettbutikken.

 Porto varierer fra kjøpt til kjøp, ettersom det er privatpersoner og egne butikker som legger ut varene sine.

Chick Downtown www.chicdowntown.com
Chickdowntown er en nettbutikk med mange spennende merker. Tolani, Moyna, Jules Smith og Black Halo er bare noen av godbitene du kan få tak i her. Tolaniskjerfene er favoritter blant Jessica Alba og Mary-Kate Olsen, mens Lindsay Lohan elsker smykkene fra Jules Smith. Nettbutikken har også et godt utvalg på sko fra L.A.M.B, Giuseppe Zanotti og Loeffler Randall (kjendisfavoritt) for alle skoelskere. Få inspirasjon i deres lookbook, her lønner det seg å følge med for de gode tilbudene. Frakt til Norge blir beregnet når du har lagt varene i handlekurven.

Topman www.topman.com

Topman er en del av Topshop og retter seg mot menn. Konseptet er som Topshop, å selge moteklær til en gunstig pris.

Porto ca. 60 kr

Get-inspired www.get-inspired.no

get-inspired.no er flinke på treningstøy, treningsutstyr og undertøy. Her får du kjøpt alt fra strømpebukser til pilates-dvder.

 Porto koster 39,50 kr

American Apparel www.americanapparel.net

American Apperal er kjent for sine gode kvalitet, enkel design og fine snitt. På denne siden kan du bestille basisklær som t-skjorter, hettegensere og kule kjoler. Merket er en hit blant Hollywoodkjendiser som Nicole Richie, Ashley og Mary-Kate Olsen.

Ellos www.ellos.no
Ellos er en kjent nettbutikk med et stort utvalg av klær, sko, vesker og smykker. Ellos henvender seg til et ganske voksent publikum, og har klær for de fleste fasonger og størrelser. De har et kundeprogram, som sørger for at du får tilbud og medlemsfordeler tilsendt på mail. Nettbutikken har ved flere anledninger gjestedesignere, som sørger for variasjon i utvalget.

Fashionmixology www.fashionmixology.com
Fashionmixology er en skandinavisk nettbutikk med fokus på både Norsk og internasjonal design. Her finner du populære merker som Maggie Wonka, American Retro, Mischa Barton og Hudson. Filosofien bak nettbutikken er at du skal kunne finne plagg som passer din stil og blande det sammen med det du allerede har, for å få et kult antrekk. Nettbutikken er basert i Oslo, men leverer til Skandinavia. Teksten på siden er engelsk, men handlekurven regner ut alt i norske priser. Melder du deg på nyhetsbrevet, får du tilbud på mail. Skulle varen ikke passe, skal det ligge med en returlapp i pakken.

Forever21 www.forever21.com
Forever21 er en av de billigste amerikanske nettbutikkene. Butikken er tidlig ute med det siste og er flinke til å sette sammen antrekk til inspirasjon for sine kunder. Under Forever21 finner du også Heritage 1981 og det litt tøffere merket, TwelvebyTwelve. I nettbutikken får du både kjoler og sko til rundt hundrelappen, og hvilken fashionista liker vel ikke det? Vi anbefaler at du ikke har for høye forventninger til kvaliteten på stoffene, siden produktene er så billige. Frakt er basert på vekt og verdien av det du shopper. Det mest negative ved denne siden er at jo mer du kjøper, jo mer må du betale i frakt. Vi synes det burde være omvendt.

Frostclothing www.frostclothing.no
Frostclothing er en nettbutikk for menn. Her kan du bestille deg skreddersydde dresser, skjorter og hverdagsklær. Butikken har en skjorteavtale som gjør at du får hver 6. skjorte gratis. Nettbutikken har et helt greit utvalg, men vi tipper at det er bedre i butikkene.

Josefssons www.josefssons.no
Jossefssons er en del av Ellos. Deres sortiment er derimot rettet mot et mye yngre publikum. Her finner du de nyeste trendene, basisplagg og tilbehør. Tunikaer, kardigans og denim er bestselgerne på denne siden. Selv om utvalget er litt mindre enn på Ellos, har de mye kult til en grei pris. Skulle du ikke like varen, har du 14 dagers angrefrist på kjøpet.

Kitson www.shopkitson.com
Kitson er et celebrity haunt i Hollywood. Her shopper Paris Hilton, Lindsay Lohan og Lauren Conrad. Nettbutikken er nesten alltid først ute med det hotteste i Hollywood og her får du tak i blant annet merker som House of Harlow, Lauren Moshi og Gryson. Kitson var først ute med Nicole Richie sitt smykkemerke House of Harlow, som har fått stor suksess. Er du fan av merket kan du forhåndsbestille flere av Nicoles designs. Siden har en internasjonal kasse, hvor de regner ut frakt når du har bestemt deg for hvilke plagg du skal kjøpe. Det er også mulig og velge å forhåndsbetale toll og moms.

H&M www.hm.com
H&M er en av de største norske nettbutikkene og har et godt utvalg av klær og tilbehør for dame, herre og barn. Nettbutikken har et mindre utvalg enn i butikkene, men til gjengjeld er det mulig å finne plagg som ikke kommer i butikken eller som blir raskt utsolgt. H&M er populær blant de trendbevisste, som er på jakt etter siste nytt til enhver tid. Det er enkelt å bestille og frakten koster det samme, uansett hvor mange plagg du legger i handlekurven. Siste nytt på siden er H&M sin egen interiørkolleksjon.
Vårt Tips: Nyheter som fort forsvinner i butikk, kan ofte ligge lenger på nett.

LaRedoute www.laredoute.no
LaRedoute spesialiserer seg på fransk mote og designerklær. De fører blant annet merker som et vous, Ralph Lauren og Antik Batik i tillegg til sitt eget merke. De har også flere gjestedesignere i løpet av året. LaRedoute fører klær for dame, herre og barn. De har også en interiørdel i nettbutikken. Nettbutikken opererer med franske størrelser, så vi anbefaler at du leser deres guide om hvilke størrelser du bør bestille.

Mango www.mango.com
Mango tilstreber å ha det samme utvalget på nett som i butikk. I nettbutikken kan du se alle antrekkene fra catwalken og katalogen til inspirasjon. Men bildene fra catwalken er mye mer delikate enn bildene av produktene i nettbutikken. Det mest positive med denne siden er at du lett kan få tak i alle kolleksjonene Mango har hatt med ulike designere som Cruz-søstrene, Adam Lippe og Zuhair Murad. Butikken har også en herreshop og en outlet avdeling hvor det er mulig å finne plagg til en rimelig penge.

Nelly www.nelly.com
Nelly henvender seg til et ungt publikum. Nettbutikken fører merker som Koola Anna, Cheap Monday og Soaked in Luxury. Dessverre har butikken en tendens til å fremlegge varene så produktene ser billige ut. Nettbutikken har dårlig utvalg i forhold til mange av de andre butikkene. Frakten koster det samme, uansett hva du bestiller.

Net-a-Porter www.net-a-porter.com
En av verdens mest kjente nettbutikker med et stort utvalg av internasjonale designerplagg, vesker og sko. Nettbutikken fokuserer på høy kvalitet og kjente merker direkte fra catwalken. Her finner du alle de store merkene som Balmain, Jimmy Choo, Anna Sui, Oscar de La Renta og Christian Louboutin. Men nettbutikken er også opptatt av å gi et utvalg av mer mainstream designermerker som J Brand, Citizen for all Mankind og Antik Batik, for å nevne noen. Nettsiden er meget oversiktelig og lett å bruke. Nettbutikken er en av de dyreste, så vær beredt på å måtte betale i dyre dommer for designervarene.
Råd: Shop salgene og finn inspirasjon i butikkens online magasin.

RevolveClothing www.revolveclothing.com
Revolve Clothing er kjent for sitt enorme utvalg av populære merker. I sortimentet finnes blant annet CC Skye, Betsey Johnson, William Rast og Alex and Chloe. Bestiller du varer fra siden for over 100 dollar (ca 700 kroner), betaler Revolve Clothing frakten. Nettbutikken er både populær blant fashionistas og kjendisene. Lauren Conrad og Whitney Port fra “The Hills”, ryktes å være faste kunder.

Shopbop www.shopbop.com
Shopbop er en kjent amerikansk nettbutikk som fører de nyeste og hottest designerne. Butikken er kjent for å ta inn merker før de blir populære blant massene og dette appellerer til alle som er opptatt av mote. Shopbop har et utvalg av klær, sko og vesker som ingen andre norske nettsider kan matche. Her kan du bestille Alexander Wang, Elisabeth and James og Dolce Vita. I tillegg har de et stort utvalg av jeans og fører blant annet Current Elliott, PRPS, Genetic Denim og Citizen. På siden kan du se lookbooks, video og trendrapporter.
Råd: Det er faktisk rimeligere å bestille blant annet J Brand jeans fra denne siden med frakt og toll, enn å kjøpe buksene i butikker i Norge. Sjekk størrelsen din i en butikk før du bestiller.

Victoriassecret www.victoriassecret.com
Victoriassecret er en av de beste nettbutikkene på undertøy. Her kan du bestille produkter som ikke finnes tilgjengelig i Norge. Her finner du alle typer bher som Miracle bh, 100 Way-bh og mye annet sexy undertøy. Butikken har en bra guide til hvordan du skal måle deg selv for å finne riktig bh-størrelse. I tillegg til undertøy, har butikken et stort utvalg av klær med størrelser opp til X-Large. Er du på jakt etter amerikanske skomerker som Nine West, Steve Madden og Colin Stuart er denne butikken for deg.
Råd: Frakten er forholdsvis dyr, så her anbefaler vi også å gå sammen flere på bestilling og dele på frakt og toll.

Urbanoutfitters www.urbanoutfitters.co.uk
Det er ikke uten grunn at denne nettbutikken er elsket av mange fashionistas. Butikken fører nemlig siste nytt med sin helt egen vri og har kule topper, kjoler og jeans du ikke får tak i her hjemme. Nettbutikken har et godt utvalg av tilbehør som ikke koster allverden. Det som trekker ned på denne butikken er den dyre frakten på nesten 400 kroner. Dermed blir det meget dyrt å bestille en topp til 150 kroner.

Oppdatert versjon av Julie Vissgren.

Skrevet av

Silje


Publisert: 22.03.2009 15:05

Tags: , , , ,

Kommentarer

20 kommentarer til “Finn de beste klesbutikkene på nett”

 1. 24/03/2009 15:26

  [...] Se vår shoppingguide her [...]

 2. Skrevet av: Mimi
  24/03/2009 17:20

  Har lyst å reklamere for http://www.tradera.se. Sveriges største auksjonsside med ca 55000 dameklær, og mye av det er designerklær.
  Gjennom å opprette et Paysonkonto, koster overføringen av penger 10sek, minus er at ikke alle selgere har Payson. Men det går jo alltid å spørre selger om de har sitt bankkonto i Iban/Bic format, slik at det blir en billigere transaksjon.

 3. Skrevet av: Aimee
  26/03/2009 15:05

  http://www.gojane.com er også en side verdt å sjekke ut, er en nettbutikk som er like rimelig som forever 21, sko utvalget er, etter min mening super.

 4. Skrevet av: Anniken
  27/03/2009 11:44

  Ville bare si at det er bare å glemme forever21.com. Var tidligere min favorittnettutikk, men nå krever de faksbilde av pass og mange andre opplysninger som innebærer at det tar to dager å få bestilt det du vil ha.

 5. 27/03/2009 20:32

  [...] Shoppingguide: De beste nettbutikkene for klær [...]

 6. Skrevet av: studine
  28/03/2009 15:16

  Skjønner ikke det med høye fraktkostnader på asos.com, bestilte en t-skjorte til 10 pund og måtte betale 13,95 med frakt. Syns det er helt akseptabelt!

 7. Skrevet av: anne
  29/03/2009 18:06

  Joe Browns har åpnet for norske kunder! :D Synes de har MYE kult i nettbutikken sin. http://www.joebrowns.co.uk

 8. Skrevet av: rj
  30/03/2009 16:50

  dette er klart den beste siden, du kan til og med sende inn et symbol eller motiv du vil ha, så trykker de det på dine klær

 9. Skrevet av: rj
  30/03/2009 16:51

  her er siden http://remoridesign.spreadshirt.net

 10. 31/03/2009 11:31

  [...] Les mer på minMote.no: De beste nettbutikkene for klær DRØMMEKJOLE: Her er den nye versjonen av brudekjolen til Carrie Bradshaw. [...]

 11. 31/03/2009 14:40

  [...] Les på minMote.no: De beste nettbutikkene for klær KATE MOSS: De mer rocka plaggene har detaljer som frynser og paljetter. [...]

 12. Skrevet av: Mimi
  31/03/2009 17:34

  Må også nevne http://www.trendsales.dk – som faktisk er enda bedre enn svenske Tradera. Tusenvis med brukte og nye designerklær (Noa Noa, Vila, Cream mm), til uhyre billige priser.
  Som norsk må du ta kontakt per email (kontakt@eTrack.indicia.dk) for å få validert en konto, slik at du kan handle. Når det er gjort kan du flytte over penger fra ditt Visa-kort til et eget konto på Trendsales.

  De krever foto av pass og en utskrift fra en myndighet der din adresse står. Høres tungvint ut, men jeg sendte foto over mail på pass og et brev fra skatteetaten og hadde fått konto etter et par timer. Og det er verdt det :-)

 13. 02/04/2009 07:49

  [...] Les vår shoppingguide på nett [...]

 14. Skrevet av: Kim Skogen
  11/04/2009 17:44

  Besøk http://www.jeanslab.no stort utvalg av jeans på nett.
  Samt en blogg hvor du kan stille spørsmål om alt som er i nettbutikken. modeller, størrelser osv. http://www.blog.jeanslab.no

 15. 06/05/2009 08:02

  [...] Shoppingguide for klær [...]

 16. Skrevet av: Silje
  11/11/2009 13:06

  http://www.shopperingen.no er også verdt å sjekke ut syntes jeg. Mye billig ting

 17. Skrevet av: klær på nett
  22/11/2009 18:56

  Takk så mye, dette var jo en kjempeflott guide! Mange nettbutikker jeg ikke har hørt om tidligere.

 18. Skrevet av: Elise
  13/01/2010 18:24

  Hvordan får man til å bestille fra victorias secret? Jeg prøver – men det står bare at det er mulig å bestille til USA…

 19. Skrevet av: silje
  13/01/2010 19:12

  Hei Elise, Velg det du skal ha og putt varene i shoppingbagen. Når du er klar, trykker du på shoppingbagen og velger to proceed to checkout. Når du logger deg inn og lager en konto, får du tre valg og da velger du international shipping. Så legger du inn kortinformasjonen din og adresse. Lykke til! Hilsen Silje

 20. Skrevet av: Nina
  29/07/2010 17:03

  http://www.get-inspired.no
  De har sinnsykt mye bra for oss kvinner. Blant annet hold in klær, treningstøy, kosttilskudd (fantastiske detox og beta-carotene), store flotte ringer +++ En genial side for oss kvinner som bryr oss om skjønnhet og velvære :) ))